Nieuw in Dieren: Carwash Stout

Bron: Regiobode 14-03-2017

Dieren – Bang voor krassen? Laat dan uw auto bij Carwash Stout wassen! Het is het motto van de nieuwe carwash in Dieren. Aan de Spankerenseweg 36 in Dieren opende de familie Stout een nieuwe wasstraat. Bijzonder is de handmatige voorwas voordat de auto de volautomatische carwash ingaat. En is de auto aan de buitenzijde weer helemaal schoon en in de was gezet, dan kan gratis gebruik gemaakt worden van een professionele stofzuiger.

“Door onze voorliefde voor auto’s zijn wij begonnen met een service carwash”, aldus Nicole Stout. “Onze ervaring met wasstraten in de omgeving is dat zij geen persoonlijke voorwas hanteren. Door de persoonlijke voorwas gaat de auto zonder zand en andere troep de machine in, waardoor wrijving van de borstels geen krassen veroorzaken. Onze installatie bevat foam borstels in plaats van textiel, ook dit zorgt ervoor dat er geen kans op krassen is.”

De werkwijze is simpel. Bij de medewerkers van de wasstraat kunt u gelijk afrekenen (contact of pinnen), hierdoor kunt u in de auto blijven zitten. Uiteraard hoeft u niet te blijven zitten en is er gratis koffie in onze koffie-corner. Hier is ook gratis WIFI.
Nicole: “Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om reclame te maken bij onze wasstraat, dit zullen wij aanbieden in de vorm van borden/spandoeken. Neem daarvoor contact met ons op.”

De wasstraat van carwash Stout aan de Spankerenseweg 36 in Dieren is een moderne carwash van de nieuwste generatie, met een doorrijhoogte van 2.65 meter en dus geschikt voor bedrijfsbusjes. Klanten kunnen kiezen uit zes verschillende wasprogramma’s, in prijs variërend van € 5,95 tot € 14,95. Een wasbeurtenkaart voor meerdere bezoeken, levert voordeel op.

Carwash Stout is zeven dagen per week geopend. Dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.carwashstout.nl, telefoon: 0313 – 422 169.

Bron: Regiobode 14-03-2017